Mistä syntyy hyvä lehtitaitto

Lähden siitä, että hyvän asiakaslehden pitää olla kiinnostava muidenkin kuin kohdeyleisön ammattilaisten silmissä. Siihen tarvitaan näyttävää taittoa ja vahvaa kuvitusta – laadukasta paperia ja painojälkeä unohtamatta.

Lehtitaitot kuuluvat ehdottomasti suosikkitöihini. Lehtitaitto antaa usein on mahdollisuuden leikitellä laajemmin ulkoasun kanssa - valittu visuaalinen linja kuitenkin säilyttäen. Lehden ulkoasun suunnittelussa voidaan lähteä liikkeelle täysin puhtaalta pöydältä, tai hyödyntää jo olemassa olevaa ulkoasua ja visuaalista ilmettä.

Toteutan taittotyöt mm.
Asiakas-, järjestö-, jäsen-, sidosryhmä ja tiedotuslehdet
Lehtiuudistukset
Toiminta- ja vuosikertomukset
Kuvastot ja katalogit
Oppaiden ja raporttien taitot
Esitelehdet

Lehtitaitot on aina suunniteltu kullekkin julkaisijalleen omaksi tuotteeksi, koko, värit, fontit, yleinen ulkoasu ja kuvitus muodostavat lehdestä juuri lukijakunnalleen osoitetun, superpersonoidun tuotteen. Tärkeintä lehdessä on kuitenkin sisältö, sen laatu ja tärkeinpien asioiden esille tuominen, se todellinen arvo lukijalle.

Onko sinulla tarvetta katalogimuodossa olevalle tuotekuvastolle, esitteelle tai muulle vastaavalle?

Monisivuinen esite, katalogi ja tuotekuvasto ovat erinomaisia tapoja jäädä vastaanottajan mieleen. Painettu esite on edelleen ylivertainen myynnin tuki ja markkinointiväline.

Autan sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia katalogeja sinun tarpeisiisi sopiviksi. Katalogista luodaan tiedosto, joka on valmis toimitettavaksi painoon.

Suunnittelu sisältää:
kuvienkäsittelyn
graafisten elementtien suunnittelun
tekstien ja kuvien sommittelun
taittotyön

Julkaisu mielessä?

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi, saat tarjouksen 24 tunnin kuluessa. Lupaan, että yhteistyö kanssani helpottaa työpäivääsi ja säästää aikaasi. Ja mikä tärkeintä, viestit vaikuttavammmin!